На странна гледка се натъкнали съседите на Краси Радков в

...
На странна гледка се натъкнали съседите на Краси Радков в
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков го натири от дома

На странна панорама се натъкнали съседите на Краси Радков в столичния квартал "Овча купел ".

Комшии на артиста разкриват, че преди дни го заварили да изнася солидно количество багаж от жилището си да го товари в автомобила си. Първоначално кварталните клюкари си помислили, че Радков и Станислава просто разчистват жилището от ненужните си движимости, само че багажът бил прилежно опакован и по никакъв начин не изглеждал като за кофата за отпадък. Освен това контейнерите били на няколко метра и не било належащо комикът да се качва в колата си, с цел да ги закара и зихвърли там. Впоследствие съседите на актьорското семейство заподозрели, че евентуално за следващ път Красимир се изнасял от фамилния дом, защото свадите с жена му не стихвали.

"Сигурно Станислава отново е пощуряла и го е напъдила ", разясняват очевидци на случката. Откакто са родители на дребния Теодор, откакто 14 години се бориха да имат бебе, вместо да се радват на фамилна идилия и цялостно благополучие, двамата не спирали да си бодат очите. Скандалите им огласяли цялата кооперация, а най-често Станислава вдигала децибелите, а Краси се смеел отсреща й и се опитвал да се оневини посредством майтапи.

"Всичко им е наред, детенце си имат, добре са с парите, жилището им е хубаво, не знам за какво са тези разправии, от ревнивост ли, от какво ", чудят се съкварталци на звездното семейство.

Станислава и Краси са женени от дълги години, само че са имали много рецесии в брака си и нееднократно са се разделяли. В актьорските среди дамата на Радков се слави като капризна и с доста пикантен манталитет. Въпреки, че са съпрузи от доста време, тя до ден сегашен не се показва с неговата фамилия, а с моминската си - Ганчева, написа Ретро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР