На страната ѝ трябва управление – не какво да е,

...
На страната ѝ трябва управление – не какво да е,
Коментари Харесай

Христо Иванов: На България трябва истинско реформаторско управление

На страната ѝ би трябвало ръководство – не какво да е, а същинско реформаторско ръководство, с цел да се оправи с провокациите, пред които сме изправени.

Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов, откакто даде своя избор на парламентарните избори в 93-о СУ „ Александър Теодоров-Балан “ в София.

“Колкото и да е комплицирано ситуацията, точно тази трудност може да е мотивация България да направи скок в развиването си. Не би трябвало да изпускаме фокуса на същински значимите цели. Трябва отговорност, би трябвало поредност, за това гласувах. ”, сподели Христо Иванов.

Според него без Демократична България не може да има същинско реформаторско ръководство: “Ние сме сложили доста ясно нашите цели – ясно отношение по всички аспекти на Путинската експанзия, правосъдна промяна и рационална фискална политика. С кого ще формираме ръководство – това зависи от осъществяването на целите ни. ”

“Искам да прикани нашите съграждани да гласоподават, с цел да не вървим отново на избори и страната ни да върви напред ”, добави още той.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР