На страната й трябва управление. Не каквото и да е,

...
На страната й трябва управление. Не каквото и да е,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Гласувах за смело управление на България

На страната й би трябвало ръководство. Не каквото и да е, а същинско, самоуверено, реформаторско ръководство, което може да се оправи с провокациите, пред които сме изправени, и да направи скок в развиването на страната. Това е допустимо, колкото и да наподобява невероятно ситуацията. Тзи трудност може да бъде мотивация България да направи скок в развиването си, и след година-две България да бъде на доста по-различно място.

Просто не би трябвало да изпускаме фокуса от в действителност значимите цели. Трябва отговорност, поредност.

Това сподели пред публицисти съпредседателят на коалиция " Демократична България " Христо Иванов, откакто упражни правото си на избор в 93-о СУ " Александър Теодоров-Балан ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Без Демократична България такова ръководство не би било действително, няма по какъв начин неговата същина да е реформаторска. Ние сме сложили целите си и политиките си против Путин и експанзията му, рационална фискална политика и правосъдна промяна, добави Иванов.

" Трябва отговорност, би трябвало поредност, за това гласувах ", изясни Иванов, и прикани хората да гласоподават, с цел да не бъдем изправени пред нови избори. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР