На стола на богатството пред Михаил Билалов сядат всякакви хора,

...
На стола на богатството пред Михаил Билалов сядат всякакви хора,
Коментари Харесай

Двойник на Румен Радев грабна тлъст чек от „Стани богат”

На стола на благосъстоянието пред Михаил Билалов сядат всевъзможни хора, само че не и човек, който умерено може да бъде сгрешен с президента Румен Радев. Приликата сред двамата се оказа поразителна. Присъствието му в „ Стани богат ” пък, непредвидено, пише show.blitz.bg.

Оказа се, че Живко Желев от Нова Загора, който попада в шоуто, откакто щерка му го записва скрито, освен наподобява образно на настоящия ни президент, само че има доста сходства с него и на професионално равнище.

Живко е дълготраен авиомеханик. Служил е 22 години в армията и е някогашен боксьор. В момента се занимава с това да ремонтира вертолети към Министерство на вътрешните работи. Бил е 22 години в армията.

След като впечатли с очевидните си образни прилики с президента Радев, Живко Желев показва и положителни познания, като в последна сметка си потегли от шоуто с чек от 5000 лева



Любопитна детайлност е, че президента Радев не влиза задочно за първи път в „ Стани богат ”. Миналата година водещият Михаил Билалов зададе на следващия си участник въпрос за 200 лв., в който президентът е централна фигура. И на процедура Румен Радев беше изтъргуван за 200 лв.!

Билалов попита кой политик е потвърдил пред аудитория, че може да прави фигурата „ Кобра ” (фигура от висшия пилотаж, наречена още „ кобрата на Пугачов ”, която президентът е извършил с МиГ-29, б.а.)

Наименованието идва от нападателната изправено поза, която хищната змия заема секунди преди да нападна и нападне жертвата си. А когато е във въздуха, изтребителят лети хоризонтално и в един момент се изправя отвесно. Заема ъгъл на офанзива 100-110 градуса и продължава полета си по хоризонтала – лети изправен, даже леко накривен обратно, с стомах напред.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР