На стилна церемония в зала “Конгресна” на Двореца на културата

...
На стилна церемония в зала “Конгресна” на Двореца на културата
Коментари Харесай

Шампионът на страната по плажен футбол МФК Спартак е Отбор на Варна за 2019 година

На стилна гала в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта бяха оповестени имената на спечелилите и техните подгласници в другите категории на анкетата “Спортист на Варна” за 2019 година За Отбор на годината в груповите спортове бе избран първенецът на страната по плажен футбол МФК Спартак, който получи наградата и през 2018 година.

През годината МФК Спартак реализира забележителни резултати, откакто завоюва за четвърти следващ път купата на България в плажния футбол и още веднъж прескочи груповата фаза на главния кръг в Шампионската лига в Назаре, Португалия, където бе в компанията на грандове като Спортинг (Лисабон) и Делта (Саратов). Ръководеният от Симеон Христов отбор приключи преди всичко и в постоянния сезон от шампионата и завърши годината без да допусне проваляне в срещите си от целия шампионат с впечатляващата голова разлика 94-20. На интернационалния шампионат Varna International Beach Soccer Cup, който се организира в морската столица, Спартак финишира втори в компанията на пет класни тима от чужбина. Голяма част от играчите на тима бяха и част от националният тим на страната, който завоюва квота за финалния шампионат в ЕВРО лигата по плажен футбол.

Водещи на церемонията в Двореца бяха известните артисти Орлин Павлов и Надежда Петрова, които изпяха и най-известните си песни. Освен тях, гост-певец бе участникът в известно шоу Кирил Хаджиев-Тино, а група Тутурутка закри събитието с известната си ария за Варна. Настроението на публиката подвигнаха демонстрации на именития състезател Йордан Йовчев и четирима сегашни национали по спортна гимнастика, както и на ансамбъла по художествена гимнастика. Освен тях в шоуто се включиха представители на разнообразни варненски спортни клубове, които демонстрираха своите разнородни умения.

Церемонията бе и по случай закриването на “Варна Европейски град на спорта за 2019 година”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР