На стилна церемония в столичен клуб, снощи бяха раздадени годишните

...
На стилна церемония в столичен клуб, снощи бяха раздадени годишните
Коментари Харесай

Жоро взе 2 статуетки от Lifestyle Awards!

На стилна гала в столичен клуб, нощес бяха раздадени годишните награди Lifestyle Awards. За повторно събитието събира на едно място най-популярните персони от разнообразни сфери на активност у нас, отличавайки ги в категориите мода, бизнес, персонален живот, медии и музика.

И тази година поп артистът Жоро отнесе две статуетки - в категория „ Дебютен албум “ за „ Piece of me “ и „ Видеоклип на годината “ за лентата към „ Дреме ми “ в колаборация с котенцето, която не присъстваше на премиите.

Когато Жоро се качи на сцената и сграбчи статуетката, изненадващо разгласи, че до края на месеца с котенцето ще показват втория си сингъл, само че не издаде повече детайлности.

И този път изпълнителят не изневери на стилния си и ексцентричен тип. Младата звезда беше облечен от дизайнерите на dsquared2 в крайник с последните фешън трендове.

Със сигурност Жоро беше един от най-впечатляващите реализатори присъстващи на събитието. Сред наградените в другите категории са имената на Скандау, Криско, Тита, Гери-Никол, Гала, Зейнеб, Папи Ханс, Алек Сандър и други

Миналата година Жоро също сграбчи две статуетки на церемонията Lifestyle Awards в категориите: „ Дебют на годината “ и „ Модел на годината “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР