На стилен коктейл в хотел Феста София, списание и клуб

...
На стилен коктейл в хотел Феста София, списание и клуб
Коментари Харесай

Топ мениджъри уважиха 7-ия рожден ден на списание и клуб Business Lady

На моден коктейл в хотел Феста София, списание и клуб Business Lady означи 7-мия си рожден ден. Тържеството събра елита на дамите в бизнеса, а водещите Силвестър Силвестров и Явор Ралинов трансфораха празника в паметен ваучър. Организаторите впечатлиха с изобретателни бизнес и нетуъркинг изненади.

По случай празника, списание и клуб Business Lady получиха Поздравителен адрес от д.ик.н. Янка Такева, ръководител на Синдиката на българските учители, която сервира своите пожелания към господин Даниел Димитров, основател на списание Business Lady, въодушевил основаването и развиването на Business Lady Club. „ Високо правя оценка приноса Ви да мотивирате работещите дами - да имат вяра в себе си и да търсят нови хоризонти за личностно развиване, обществено приобщаване и професионален прогрес. " (цитат от Поздравителния адрес).

„ Създаването и развиването на списание и клуб Бизнес лейди не беше по никакъв начин лесна задача. Нямаше да се оправя без моя екип, само че най-много нямаше да успеем без вашето доверие и възторг да градим себе си и своя професионален прогрес дружно " - показа господин Димитров.

Моника Златева, изпълнителен шеф на Business Lady Club показа новата визия и идея на клуба - ВИП място за ВИП дами. Сред акцентите в обновената тактика са засиленото медийно позициониране на клуба, прецизната селективност в избора на членове, непрестанното рационализиране като добавена стойност на участието и взаимопомощта сред тях. Бяха показани новите равнища на участие в Business Lady Club, съгласно другите благоприятни условия, които получават членовете - достъп до разнообразни начинания, медийни изяви и бизнес нетуъркинг.

Новият ръководител на Business Lady Club, госпожа Гена Събева поздрави гостите и показа своето виждане и вероятности за развиване на клуба. „ Аз съм член на Бизнес лейди клуб от 3 години. Тук ме задържат освен контактите, освен професионалните диалози, само че и другарствата, които сътворих и позитивните страсти от персоналните тематики, които също засягаме на срещите на клуба. Така разбираме, че не сме сами в ежедневната битка да бъдем отдадени майки и сполучливи работещи дами " - добави госпожа Събева.

Забавни нетуъркинг игри провокираха дамите да излязат от зонтата на комфорта и нормалните си познанства и да основат нови контакти: замяна на визитки за време, експедитивност при поръчка за участие в клуба, създаване на кули от визитки и други. Игрите разпалиха спортния дух на присъстващите и предизвикаха нови хрумвания за разнообразни начинания. Победителите си потеглиха с доста дарове - комплекти на швейцарската козметика SKIN CODE, елегантно бяло купажно вино от серията СОЛИ на винарска маза Едоардо Миролио, дарове от дермокозметика Фарма Хиалурон, натурална дермокозметика Doliva и серумът за мигли Bonilash.

Даниела Иванова, член на Business Lady Club и заместник-председател на Сдружение „ Успешни в България ", показа самодейността, която има за цел да покаже на българските деца, че сполучливата реализация в България е допустима.

Организаторите показаха на своите посетители идния календар със събития и интензивности на списание и клуб Business Lady за актуалната 2017 и идната 2018 година. На 21 ноември изданието ще организира за четвърти път годишните си награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ ЗЛАТНО СЪРЦЕ ". През януари 2018 година следва публично събитие за бизнеса, политиката и медиите, на което ще бъде показан Алманахът на съумелите персони - ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, който сега се приготвя. Проектът цели да опише персоналните истории и пътя на развиване на съумели персони в България - актуален житейски учебник. През март идната година, списание Business Lady ще награди за седма поредна година дами от разнообразни браншове на икономическия, политическия и културен живот на страната ни за техните достижения и положителни практики в съответната област. „ КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА " следва през април 2018 година - награди, с фокус положителните бизнес практики, сполучливата промишленост в международен и местен мащаб.

В интервала април-юни 2018 година, уредниците ще проведат единствената потребителска ранглиста „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ " за десета поредна година. Нейната уникалност се крие в това, че дава опция на потребителите да дефинират марките, които обичат и които измежду огромна конкуренция са спечелили тяхното доверие. По мотив 10-годишнината на самодейността ще бъде направена неповторима и извънредно скъпа книга, а точно „ МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА ". В нея ще бъдат разказани маркетинговите тактики на марките финалисти в класацията през годините. Те ще ни разкрият някои от тайните и методите, които са употребявали, с цел да доближат до сърцата на потребителите и да се трансфорат в обичана марка. Реални случаи, разказани от Маркетинг екипите на най-успешните марки на българския пазар. Учебник за положителни практики по маркетинг, реклама и ПР, който се основава на действителни и сполучливи подходи и тактики.

За положителното въодушевление на гостите се погрижи надарената певица Веси Бонева, която въодушеви с авторските си песни Родината, Свързани и Senorita. Специални посетители на празника бяха Виолина Маринова (главен изпълнителнен шеф на Банка ДСК), арх. Богдана Панайотова (управител на „ ЕН АР КОНСУЛТ " ЕООД и корица на последния брой на списание Business Lady), Добромира Манасиева (директор „ Човешки запаси " в Experian Bulgaria), Лилия Караманчева (генерален управител на Queisser Pharma Bulgaria), както телевизионната водеща и публицист Валентина Войкова. Винарска маза Едоардо Миролио сервира на присъстващите своите неповторими виновност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР