На станалото традиционно събитие през септември, Тим Кук и компания

...
На станалото традиционно събитие през септември, Тим Кук и компания
Коментари Харесай

Apple обявиха iPhone 11, Apple Watch 5 и нови iPad-и

На станалото обичайно събитие през септември, Тим Кук и компания оповестиха iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Apple Watch 5, нови модели iPad, както и дефинитивно дефинираха новите абонаментни услуги Apple TV Plus и Apple Arcade. Нека разгледаме всичко ново в идващите редове... iPhone Apple разкриха новите си флагман смарт телефони в лицето на iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и iPhone 11. Всички тези устройства ще могат авансово да се заявят от този петък, 13-ти септември, а доставките им ще започват седмица по-късно – на 20-ти септември. Същевременно iOS 13 ще направи световният си дебют на 16-ти септември за iPhone 6S и всички по-нови модели.

 Apple оповестиха iPhone 11, Apple Watch 5 и нови iPad-и

iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max ще са надлежно с 5.8-инчови и 6.5-инчови OLED екрани. И двете устройства ще са в трансформиралите се в типичен цветове галактически сиво, сребърно и златно, както и напълно нов цвят – зелен. iPhone-ите резервират форм фактора на предшествениците си iPhone XS и iPhone XS Max, само че на гърба ще бъдат с нови тройни камери.

 Apple оповестиха iPhone 11, Apple Watch 5 и нови iPad-и

Тройната камера система, ще включва телефото камера, широкоъгълна камера, която ще пропуща 40 % повече светлина, както и ултраширока камера със 120-градусово полезрение и 4х оптично доближаване. Камерите ще са способни да снимат във 4K резолюция при 60 фрагмента в секунда.
Както iPhone 11 Pro, по този начин и iPhone 11 Pro Max получават съществени усъвършенствания на спецификациите, правейки ги по-бързи и в същото време използвйки осезаемо по-малко сила. От Apple настояват, че iPhone 11 Pro ще предлага 4 часа повече батерия, по отношение на iPhone XS, а iPhone 11 Pro Max ще предлага 5 часа повече батерия, спрямо iPhone XS Max.



Що се отнася до " евтиният " модел iPhone в лицето на iPhone 11, той става още по-евтин – от 700 $ стартова цена (на еквивалента iPhone XR) е свален на 650 $ стартова цена. Това устройство резервира 6.1-инчовия екран, като батерията му ще е с 1 час повече по отношение на iPhone XR, само че наследява и редица от подобренията на по-скъпите си събратя, като по-бърз Face ID и новият A13 Bionic чип юридически по 7-нанометрова технология. iPhone 11 ще се предлага в шест нови цвята – лилаво, зелено, жълто, бяло, алено и черно.



За разлика от iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ще е с двукамерна система на гърба, само че включвайки напълно новата широкоъгълна камера с 2х оптично доближаване. Камерите на всички нови модели iPhone са с напълно нови датчици, позволяващи прибавянето на функционалности, като мултимащабно тонографско картографиране за възстановяване на изображенията, както и нощен режим, който ще оказва помощ за снимането на по-ясни фотоси при приглушена светлина.

 Apple оповестиха iPhone 11, Apple Watch 5 и нови iPad-и Apple TV+ и Apple Arcade Новата стрийминг услуга на Apple ще дебютира на 1-ви ноември на цена от 5 $ на месец с Family Sharing. Apple TV+ ще е налична още на тази дата измежду над 100 страни, като нови сериали ще бъдат добавяни всеки месец. За всеки консуматор първият месец ще е безвъзмезден, само че при покупката на нови iPhone, iPad, Mac или Apple TV, тогава стрийминг услугата ще е безвъзмездна в границите на 1 година.



На конференцията, Apple пуснаха дебютният филмов откъс на See, нов сай-фай сериал с присъединяване в основната роля на Джейсън Момоа (Jason Momoa), който ще е част от дебюта на 1-ви ноември, дружно с редица други истински продукции.



Сред другите, намираме комедийния сериал The Morning Show с присъединяване на Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), Рийз Уидърспуун (Reese Witherspoon) и Стив Карел (Steve Carell), както и трагичният сериал Dickinson, разказващ за Емили Дикинсън (Emily Dickenson), която ще бъде изиграна от Хейлий Щейнфилд (Hailee Steinfeld).



Преди дебюта на Apple TV+, ще забележим дебюта на Apple Arcade – абонаментната гейминг услуга, която публично започва в 150 страни на 19-ти септември. Тогава част от услугата ще са към 150 нови игри, като цената е 5 $ на месец с Family Sharing. Като част от старта, компанията внедрява нов раздел Arcade в App Store, който ще съхранява игрите от абонамента. Всеки месец ще се прибавят нови заглавия, дружно с персонализирани рекомендации, филмови откъси и геймплей клипове, както и управления за игри. И тук, всеки нов консуматор на услугата, ще може да я тества гратис в границите на един месец.

 Apple оповестиха iPhone 11, Apple Watch 5 и нови iPad-и Apple Watch Новият Apple Watch Series 5 ще се продава на цена от 400 $ за GPS версията, а с 4G съгласуваност ще коства 500 $. Устройството към този момент може да се поръча авансово, а първите му доставки ще бъдат на 20-ти септември. Apple ще продължи да продава Apple Watch две генерации обратно (Series 3), само че на по-ниска цена – 200 $.



Новото потомство интелигентен часовник за пръв път ще бъде с постоянно включен екран, който ще разрешава на потребителите когато и да е да наблюдават известията и времето, а освен когато насочат устройството към лицето си. Въпреки Always-On функционалността, от Ябълката настояват, че живота на батерията ще се задържи на 18 часа, с помощта на новия нискотемпературен екран от полисиликон и оксид, както и специфичен екран драйвер с ниска мощ.

 Apple оповестиха iPhone 11, Apple Watch 5 и нови iPad-и

Apple пуска на пазара новите модели часовници с четири разнообразни корпусни материала – алуминий, керамика и неръждаема стомана, също както и исполин, който за пръв път се употребява от компанията. Watch Series 5 ще включва нови функционалности, като компас и интернационалните незабавни повиквания.
Apple не престават съсредоточаването си върху здравето и фитнеса с най-новият Apple Watch. Устройството към този момент има следене на менструалния цикъл, като част от софтуера на watchOS 6, както и ново изследователско приложение, което би трябвало да започва в Съединени американски щати по-късно тази година.

iPad Напълно предстоящо Apple разкриха и нов 10.2-инчов iPad, заменяйки 9.7-инчовия модел. Устройството от седмо потомство разполага с Retina екран, 8-мегапикселова камера и има вграден чип A10 Fusion, който компанията твърди, че е два пъти по-бърз от най-продаваните РС-та сега.

 Apple оповестиха iPhone 11, Apple Watch 5 и нови iPad-и

Новият таблет ще е съчетаем с интелигентната клавиатура на Apple, както и с първото потомство Apple Pencil. iPad-а е разполагаем за предварителна поръчка от през днешния ден, а доставките ще започват на 30-ти септември. Цената на новото устройство стартира от 329 $.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР