На станалия вече традиционен Новогодишен оперетен бал на Музикалния театър

...
На станалия вече традиционен Новогодишен оперетен бал на Музикалния театър
Коментари Харесай

В очакване на новогодишния оперетен бал на Музикалния театър

На станалия към този момент обичаен Новогодишен оперетен бал на Музикалния спектакъл в зала 1 на НДК на 28 декември от 19:00 часа ще звучат най-популярните и обичани арии, дуети и ансамбли от класическата оперета. Тази година те са разграничени в четири обособени блока, в които ще забележим най-хубавото от Калман, Лехар, Офенбах и Щраус. На сцената в целия се искра ще излязат солистите, хорът, балетът и оркестърът на Музикалния спектакъл с диригент Юли Дамянов.
Декорът на концерта –спектакъл ще е обилна бална зала с ситуирана в средата голяма коледна елха. Като на всеки бал и тук ще се танцуват фамозните валсове на Щраус и Лехар, темпераментният чардаш на Калман и постоянно младия и вълнуващ кан кан на Офенбах.

И тази година в Новогодишния оперетен бал вземат участие децата от балетна школа " Проф. Драгулева- Луканов ". Те ще зарадват публиката със свое осъществяване на " Валс на снежинките " от балета " Лешникотрошачката ".
" Оперетното изкуство е празнично изкуство и по тази причина нашият концерт-спектакъл ще бъде сред Коледната и Новогодишната нощ – на 28-ми декември. Това са най-празничните дни в годината, а оперетата, както знаят нейните фенове, е най-празничният музикално- сценичен род " – споделя проф. Светозар Донев, режисьор на Новогодишния оперетен бал в зала 1 на НДК.
Заповядайте на станалия към този момент обичаен НОВОГОДИШЕН ОПЕРЕТЕН БАЛ на Музикалния спектакъл в зала 1 на НДК на 28 декември от 19 часа. Броени дни преди настъпване на Новата 2020 –та година, елате да се заредим с празнично въодушевление!
Билетите са в продажба на касите на Националния замък на културата, както и на www.tickets.ndk.bg и в.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР