На срещите, които провеждаме в страната с граждани и симпатизанти

...
На срещите, които провеждаме в страната с граждани и симпатизанти
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Кюстендил :Третият мандат е последният възможен

На срещите, които организираме в страната с жители и симпатизанти на партията, приказваме главно по няколко въпроса. Първият за нас е инфлация, приходи, т.е. приемането на бюджета, вторият е оръжието за Украйна, мнението им за сформиране на държавно управление и други Изобщо желаеме да чуем хората какво мислят и какво ще ни посъветват – одобряват ли това, което прави парламентарната ни група, имат ли забележки,заявилидерът на столетницата Корнелия Нинова при среща с актива на Българска социалистическа партия в Кюстендил.



Тя сподели, че нормално чуват израза – „ Идвате при нас по време на избори “, по тази причина са решени да извърнат нещата.
Нинова изрази убеденост за сформиране на държавно управление с третия мандат.
„ Третият вид е последният вероятен, а страната се нуждае от непоклатимост. Ако той пристигна при нас, ние ще се опитаме да всичко допустимо “, сподели още Нинова.
Тя посочи, че към момента няма изясненост с кои партии биха преговаряли, това ще бъде решено от Националния съвет на партията.
„ Нека да забележим президента на кого ще се спре и в случай че е на нас, тогава ще решаваме. Мислим, че до края на годината трябваше да се даде втория мандат, другото е загуба на време “, изясни още Корнелия Нинова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР