На срещата в Белия дом украинският президент Петро Порошенко определи

...
На срещата в Белия дом украинският президент Петро Порошенко определи
Коментари Харесай

Порошенко се мазни на Тръмп: САЩ са спонсор на успеха на Украйна

На срещата в Белия дом украинският президент Петро Порошенко дефинира Доналд Тръмп като стратегически сътрудник. По време на визитата си в Съединени американски щати Порошенко съобщи, че Съединени американски щати са един от спонсорите на триумфа на Украйна. Това пишат вашингтонските публицисти, намиращи се на срещата сред украинския водач и стопанина на Белия дом. „ Порошенко сподели, че е „ безусловно уверен в това, че Украйна” е историята на успеха”, и че Тръмп и Съединени американски щати са спонсори на този триумф, написа журналистката Дженифър Ъпстейн.

Президентът на Украйна Петро Порошенко е на работна аудиенция в Съединени американски щати. На договарянията участва и вицепрезидентът Майк Пенс и съветниците на Белия дом.

След срещата Порошенко дефинира договарянията с Тръмп като пълноценни и детайлни. „ Състоя се пълноценна, доста детайлна среща с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп”, акцентира той.

Украинският президент също добави, че е получил „ твърда поддръжка от страна на САЩ” по отношение на суверенитета, териториалната целокупност и независимостта на Украйна, а също и продължаването на промените в страната.

Превод и редакция: БЛИЦ

Poroshenko says he's " absolutely confident that Ukraine is a story of success " and says Trump and U.S. are a " cosponsor " of that success pic.twitter.com/BJmrvicQSG
— Jennifer Epstein (@jeneps) 20 юни 2017 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР