На срещата присъстват лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, Десислава Атанасова,

...
На срещата присъстват лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, Десислава Атанасова,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да намерим изход

На срещата участват водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, Десислава Атанасова, Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Йончев. Кирил Петков, Асен Василев, акад. Николай Денков, Христо Иванов, ген. Атанас Атанасов и Владислав Пенев са представителите на ПП-ДБ, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Трябва да намерим метод за излаз. При нови избори ще доведем обстановката до същите договаряния. Това съобщи Бойко Борисов при започване на срещата с ПП-ДБ. Лидерът на ГЕРБ подчертава по тематиката за бюджета и бе безапелационен, че политиците би трябвало да поемат ангажимент към приемането му. Той напомни целта на ГЕРБ по тематиката за 3% бюджетен недостиг.

“Благодарим за поканата. Както и в предишното Народно събрание, по този начин и в това по тематиката за политики ние сме подготвени да приказваме. Дефицитът от 3 % е доста значима цел, както и да не се подвигат налозите. Тази цел е допустима. Ние се отзовахме на тази среща, с цел да приказваме по тези значими тематики ", съобщи съпресдедателят на обединението ПП-ДБ Кирил Петков.

“Имаме ясно решение от нашите гласоподаватели и обединения и то е, че ние не може да подкрепим държавно управление с първия мандат, само че сме подготвени да приказваме по тези политики, изключително по тематиката с бюджета ", разясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР