На срещата на върха в Брюксел държавните и правителствени ръководители

...
На срещата на върха в Брюксел държавните и правителствени ръководители
Коментари Харесай

В Брюксел поздравиха Борисов за начина, по който страната ни пази границите

На срещата на върха в Брюксел държавните и държавни ръководители на страните от Евросъюза през днешния ден разискват миграцията и сигурността. Българският министър председател Бойко Борисов още веднъж е получил поздравления за метода, по който страната ни пази външните граници на общността.

Според него в този момент миграционният напън към България идва от гръцката граница. Борисов разяснява, че доста значими са споразуменията с африканските страни, които да стопират миграцията към Европа. Следващата седмица той ще води диалози по тематиката в Кайро.

Бойко Борисов, министър-председател: " Във вторник на най-високо равнище ще проведем срещи в Кайро по всички тези тематики, които би трябвало да се прегледат в два аспекта. Само мигранти - на никоя страна не би ѝ станало прелестно, в случай че кажеш - даваме им мигранти, за което плащаме. Точно противоположното - би трябвало да има вложения и развиване, а те да демонстрират взаимност - за парите, които получават да държат хората на тяхна територия ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР