На срещата на върха на Г7 Еманюел Макрон беше на

...
На срещата на върха на Г7 Еманюел Макрон беше на
Коментари Харесай

В мрежата се появиха СНИМКИ от ваканцията на Макрон и неговата съпруга Брижит

На срещата на върха на Г7 Еманюел Макрон беше на върха. Енергичният политик пое доста начинания и беше един от първите, които приканиха за съществени меркти против пожариге в Амазония.

Уви, имаше някои странности в Биариц. Президентът на Бразилия походи по нервите на Макрон, като си разреши да се изрича несвоевременно за външния тип и възрастта на първата дама на Франция. Емануел обаче неотдавна се завърна от отпуска и в този момент е цялостен със сили да взе участие в бурния политически живот.

Емануел Макрон почиваше със брачната половинка си, като браздеше вълните на Средиземно море в южната част на Франция. Дестинацията беше Bormes-le-Mimosas, където повече от 50 години действа лятната резиденция на президентите на Френската република.

Двойката Макрон не лежеше единствено под слънцето: Брижит и Емануил караха водни колела и плаваха на лодка, употребявайки всичките няколко почивни дни.

Коментаторите в мрежата бяха възхитени от младо изглеждащата Брижит, а неотдавна тя също по този начин извърши подмладяваща интервенция, с цел да продължи да бъде на върха до младия си брачен партньор и, несъмнено, да се конкурира с Мелания Тръмп за вниманието на обществото.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР