На среща с президента на Украйна Зеленски се обсъдиха източниците

...
На среща с президента на Украйна Зеленски се обсъдиха източниците
Коментари Харесай

Колко харчи за един месец Украйна за военни действия? Зеленски каза

На среща с президента на Украйна Зеленски се разискаха източниците за финансиране на разноските, по-специално личните данъчни доходи и помощта от интернационалните сътрудници на Украйна. На нея стана ясно, че за един месец на военни дейности украинската страна харчи към 10 милиарда $.

Според пресслужбата на президента, президентът на Украйна Владимир Зеленски е провел среща с икономическите блокове на кабинета на президента и Кабинета на министрите. Участниците са разискали положението на украинската стопанска система и разгледали прогнозите за нейното развиване в близко бъдеще.

На срещата бяха разисквани източниците за финансиране на разноските, по-специално личните данъчни доходи и помощта от интернационалните сътрудници на Украйна.

В същия подтекст участниците в срещата засегнаха и въпроса за вероятностите за прекосяване към опростена данъчна система, което е планувано за април.

„ Те също разискаха посевната акция, по-специално обезпечаването на земеделските производители с гориво. Обмисляха се способи за диверсификация на вноса на горива и отбрана на енергийната инфраструктура на Украйна от бомбардировки от съветската войска “, се споделя в известието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР