На среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика

...
На среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика
Коментари Харесай

Борисов: Догодина на изборите ГЕРБ с обновена листа, ще има проветряване

На среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика и публицисти министър председателят Борисов разгласи, че на идните следващата година парламентарни избори ГЕРБ ще е с актуализирана листа: ”Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше огромно значение дали са на обособените градове.
Сега има към този момент доста огромно значение, а и в тази нова политическа обстановка на популизъм безусловно си трябват престижи ", разяснява министър председателят и водач на партия ГЕРБ.

По време на полемиката финансовият министър Владислав Горанов разяснява, че част от опозиция против влизането на България в еврозоната е обвързвана с геополитиката: " Сега ти не може да разсъждаваш дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16. Те и двете машини летят. Натам ли си, нямаш избор към този момент, т.е. процесът става необратим геополитически ".

Министър Горанов насочи рецензии към висшето образозование у нас: " Затова нашите деца вървят да учат в чужбина, не тъй като на родителите им е доста хубаво да дават по десетки хиляди паунда или евро и да се разделят с децата си. Просто излизаш сакат, с четири години изгубени " - сподели финансовият министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР