На среща с директора на СУ Св. св. Кирил и

...
На среща с директора на СУ Св. св. Кирил и
Коментари Харесай

Кметът на Община Видин подпомогна талантливи ученици

На среща с шефа на СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ Бисерка Каменова кметът Огнян Ценков направи персонално подаяние по отношение на присъединяване на възпитаници в Европейския юношески музикален фестивал „ Силата на песента “. Събитието ще се организира от 2 до 4 юни в комплекс „ Камчия “, наоколо до град Варна. Във форума ще вземат присъединяване 14 ученици и 4-ма учители от учебното заведение по изкуства. Фестивалът ще премине под патронажа на министъра на образованието и науката, а негов уредник е Секцията на учебните заведения с профилирано и разширено проучване на музика в Република България към Асоциацията на европейските музикални учебни заведения.
Бисерка Каменова благодари на кмета и каза, че не биха могли да осъществят желанието си без неговата помощ: “Благодарение на дарението Ви нашите ученици ще вземат присъединяване в Европейската асамблея, за която се приготвят с огромно усъдие и предпочитание “.       
От своя страна Ценков разяснява: “Моят персонален ангажимент е да поддържам надарените деца на Видин. Правя това подаяние с поздравления към нашите възпитаници от СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ и с благопожелание за триумф. Сигурен съм, че те ще се показват добре, по тази причина с наслада отвръщам на тази нужда и съм задоволен, че мога да оказа помощ “.
Това е следващата демонстрация на доблестен жест от страна на видинския кмет, която той прави към този момент 4-та година и подкрепя деца и младежи от Общината в името на благородни и хуманни дела.   
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР