На спорния национален празник на България Трети март руското знаме

...
На спорния национален празник на България Трети март руското знаме
Коментари Харесай

Читатели алармират: В подлеза на Софийския университет продават и веят руското знаме

На противоречивия народен празник на България Трети март съветското знаме още веднъж се оказа знак за провокации. Читатели на Faktor.bg сигнализираха, че на сергия в подлеза на СУ се продава съветското знаме. Продавачката не се интересувала, че то било знак на страна терорист, нацист и всеобщ палач, че Русия води мръсна война против украинския народ. Важното било, че имало търсене и се продавало. Двама младежи, обяснявайки, че са патриоти си купили съветското знаме и се отправили за поклонение пред мемориала на незнайния войник.

Друг четец през днешния ден станал очевидец на сходна скандална сцена. Тя се разиграла в  тролейбус №1, посока от НДК към СУ. Контрола се натъкнала на чичко, който си пиел кенче с бира, само че се возил без билет. Мъжът взел да изяснява на проверяващите, че през днешния ден се чествал 3 март и можел да е без билет. Контрольорката го попитала – не се ли срами от държанието си, а русофилът изригнал: Вас би трябвало да ви е позор, че не учите децата да честват този ден и кой ни е освободил. После се оргументирал, че имал право да пътува без билет, защото бил някогашен помощник на полицията.

Две дребни случки от центъра на София, които красноречиво приказват за народопсихологията и сбърканите показа за полезности.

 treti_mart_sofia.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР