На специално тържество във Варна националите по плажен футбол, ръководството

...
На специално тържество във Варна националите по плажен футбол, ръководството
Коментари Харесай

Националният отбор по плажен футбол изпрати най-успешния си сезон с гала-вечер

На особено празненство във Варна националите по плажен футбол, управлението на комисията към БФС и хора, свързани с тима, изпратиха най-успешната година в спорта за страната ни. Възпитаниците на Симеон Христов реализираха историческото шесто място в Дивизия " Б " на ЕВРО лигата, а отборът ни към този момент има рекорден точков актив в Световната класация по плажен футбол.

В коктейлна конюнктура бяха казани забавни неща за изявите на " лъвовете " ни през 2017 година от Николай Чернев, началник на комисията по плажен футбол. Гост беше Александър Александров, ръководител на комисията по футзал. Старши треньорът Симеон Христов поздрави момчетата, като сподели че е горделив с тях и техните старания и показаното през тази година, отбелязвайки, че те имат нужните качества и сили да продължат да вървят нагоре и се надява през идващия сезон да го потвърдят.

Той връчи специфични плакети на Николай Чернев, Александър Александров и управлението на БФС в лицето на ръководителя на Аматьорската лига Румен Вълков и целия екип от интернационалния отдел в родната федерация за изключителното им подпомагане и поддръжка през годината.

От своя страна господин Чернев и господин Александров премираха играчите за постигнатите резултати през 2017 година, пожелавайки им да продължат да се изкачват все по-нагоре.

Николай Чернев означи, че в плажния футбол ще се работи доста за още по-голямото разпространение на този спорт, който в международен мащаб е най-бързо разрастващата се вариация на футбола и към този момент заема съществено място в портфолиото на всички развити страни. Разширяване на географията, повишение равнището на вътрешния шампионат и интернационалните изяви са част от преоритетите на комисията по бийч сокър за 2018 година /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР