На специално събитие вчера бе представен обновеният уеб сайт ,

...
На специално събитие вчера бе представен обновеният уеб сайт ,
Коментари Харесай

Pariteni.bg с по-богато съдържание и обновена визия

На особено събитие през вчерашния ден бе показан обновеният уеб уебсайт, част от групата на Netinfo. Новата задача на Pariteni.bg е да дава информация и препоръки в една от най-важните сфери в живота на потребителите – тази на персоналните финанси. Обогатеното наличие в уеб страницата е фокусирано в четири вертикали: спестявания, заеми, застраховки и недвижими парцели. По време на събитието, водещи експерти по цифров маркетинг и представители на медиите показаха последните трендове в ръководството на цифровия маркетинг микс, рекламните технологии и положителни практики.

„ Една от аргументите да изведем на напред във времето този артикул е възходящата потребност от препоръки в областта на персоналните финанси. И в случай че преди от експертно мнение се интересуваха по-заможните и способени консуматори, в този момент този интерес е всеобщ. е български уебсайт, който е сложил във фокуса си финансовата просвета на всеобщия консуматор. Има доста уеб сайтове, които се ангажират с ползите на бизнес аудиторията или на характерни финансови сегменти, само че всеобщият консуматор остава медийно необслужен. “, сподели Александър Варов, търговски и продуктов шеф на Netinfo .
 Александър Варов NOVA
„ За да посрещнем този интерес, инвестирахме допълнително наличие, поканихме външни специалисти и обновихме дизайна на платформата, тъй че да е по-удобна за мобилни телефони. Резултатът не закъсня. За един месец потребителите са се нараснали със 76%, а заредените страници с над 500%. Това може да бъде проследено на корпоративния ни уебсайт, където публикуваме непосредствено данните от Гугъл Analytics 360° “, прибавя още той.

Благовест Йорданов , който е Digital Marketing Consultant VertoDigital, Гугъл Premium Partner и член на Netinfo Advisory Board, показа цифровата зрялост съгласно матрицата на Гугъл и Boston Consulting Group, измерването на данни от цифровите активи и основаването и активирането на аудитории. Един от препоръките, които Благовест показа с присъстващите е да отделят от 5 до 15% от рекламния си бюджет за инфраструктура и принадлежности за събиране на данните. „ Тази инвестиция ще се изплати “, споделя той.-->
 уебсайт NOVA
Темата за брандираното наличие за финансови услуги, измерването на неговата успеваемост и консолидиране в микса бе прегледана от Теодора Домусчиева, Branded Content Unit Manager на Netinfo. Тя показа три напълно актуализирани формата в рекламното портфолио на Netinfo и съответно в Pariteni.bg, както и образци за видео брандирано наличие. Съвсем скоро потребителите и рекламодателите могат да чакат новата видео поредност отдадена на персоналните финанси.

За край на събитието Александър Варов очерта какво следва: „ Скоро потребителите ще открият профилирано видео наличие. Ще им предложим и по-голям брой специалисти, в нови области. Стартираме взаимни планове с екипите на NOVA, които имат голям опит с тази публика и тематики. Ще прибавим още потребни принадлежности, от вида на към този момент употребяваните калкулатори за работна заплата, осигуровки, валути и други. За рекламодателите най-интересна ще бъде опцията да таргетират публика с съответни ползи – заеми, спестявания, застраховки, обезпечаване и парцели. “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР