На специално събитие в Чикаго, приключило преди минути, Motorola представи

...
На специално събитие в Чикаго, приключило преди минути, Motorola представи
Коментари Харесай

Motorola представи първия 5G смартфон - Moto Z3

На особено събитие в Чикаго, завършило преди минути, Motorola показа най-новия си флагман Z3, който ще остане в историята като първото устройство, можещо да работи в мрежите от най-ново потомство 5G.

Топ моделът на компанията е 6-инчово устройство. Той работи със Super AMOLED екран. Разполага с 4GB RAM, Qualcomm Snapdragon 835 процесор, 12 МР двойна съществена и 8 – мегапикселова съществена камера и модулен дизайн.
Z3 ще коства $480 и ще бъде на пазара от 16 този месец
И макар че в последните дни имаше някои спекулации, огромната изненада идва от това, че на процедура устройството ще остане в историята като първият смарт телефон, можещ да работи в мрежите 5G, с помощта на вградения X50 модем на Snapdragon и потреблението на спомагателен Moto Mod.



Нещо повече – от компанията оповестиха, че при започване на 2019-а на пазара ще има и специфичен Moto Mod, който ще направи  по този начин, че и по-старите модулни модели от серията да могат да работят в новият тип мрежи.
Самият Moto Z3 разполага още със скенер за пръстови отпечатъци, 3000 мАч батерия, 64 GB вградена памет, а 6-инчовият екран, който споменахме доскоро е в резолюция 18:9 и резолюция 2160х1080 пиксела.От компанията не крият ентусиазма си, като в формалното известия споделят още:
„Днес имаме удоволствието да представим първото 5G мобилно устройство, което слага ново начало за предаването на видео, свързването на смарт устройства в дома, работата от разстояние и гейминга в AR и VR среда. Motorola партнира с Qualcomm, с цел да осъществя този голям скок за мобилната промишленост, и употребява флагманския модем Snapdragon X50 и съставни елементи, които работят с милиметрови талази.



Ние още веднъж пишем история като първия производител, който ще свърже мобилните консуматори с 5G мрежа чрез moto mod технологията. С до 10 пъти по-висока скорост от актуалната безжична технология, по-малко закъснение и по-широк честотен диапазон, достъпът до 5G мрежи ще заздрави мобилната съгласуваност и фрапантно ще усъвършенства смарт телефон преживяването.



Пригответе се за непрестанен 4К live стрийминг и видео чат, гейминг без закъснение и раздробяване, VR страсти и най-високата скорост на евакуиране на данни до момента. С 5G потреблението на смарт телефоните ще стане несравнимо по-бързо и безпрепятствено за потребителите и ще даде опция на бизнеса да усъвършенства успеваемостта и продуктивността на чиновниците си  в придвижване. 5G даже ще докара до нови и вълнуващи благоприятни условия, които още не са изобретени.“

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР