На специално събитие Ford Trucks заедно с официалния си вносител

...
На специално събитие Ford Trucks заедно с официалния си вносител
Коментари Харесай

Ford Trucks откри първия си център в България заедно с Булавто

На особено събитие Ford Trucks дружно с формалния си вносител в България – Булавто, откриха търговско-сервизния си център в София. Това е първият от веригата центрове, която в идващите няколко месеца ще се разрасне в цяла в България.

Ford Trucks Otosan е производител на тежкотоварни камиони, основан в Турция. Булавто е една от водещите компании в транспортния бизнес у нас, учредена през 1964 година, а от 24 години отпред на нея е господин Петър Лефтеров. С тази гала публично се сложи началото на партньорството сред тези две компании. На нея участваха над 200 посетители – дипломати, публични лица, мениджъри и бизнесмени в строителния и транспортния отрасъл, както и представители на мениджмънта на Ford Trucks за Европа.

Очакванията и на двете страни за пазара на тежкотоварни камиони Ford Trucks в България са огромни както във връзка с продажбите, по този начин и на следпродажбеното обслужване. Скоро представителства на марката ще има и в Пловдив, Бургас, Стара Загоара и Варна.

През 2018 година ще бъдат открити сервизни центрове в Шумен, Благоевград, Русе, Велико Търново, Видин и Троян.

Булавто и новият им сътрудник в лицето на Ford Trucks имат упорит проект за развиване, който включва в началото да си извоюват 5% пазарен дял, а в идващите няколко месеца и повече. Един от методите да реализират това ще е посредством стимулиране на клиентите за закупуване на нови машини и възобновяване на автопарка с помощта на комфортен лизинг. Какво още можем да чакаме от Булавто и Ford Trucks, вижте във видеото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР