На специална церемония в Пресклуб „България“ капитанът на Локомотив Пд

...
На специална церемония в Пресклуб „България“ капитанът на Локомотив Пд
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Очаквам да победим Левски и да зимуваме втори

На специфична гала в Пресклуб „ България “ капитанът на Локомотив Пд Димитър Илиев бе награден със „ Златна топка “ като футболист №1 на месец октомври в efbet лига. Илиев завоюва безапелационно анкетата на Пресклуба, като получи 19 гласа от участвалите в допитването 20 спортни медии и редакции, а 1 глас има Ибрахима Конте /Берое/.

Димитър Илиев благодари на всички, които са дали своят вот за него и акцентира, че тази премия е освен за него, само че и за всичките му съотборници. Той съобщи след награждаването, че равенството против Арда в 18-ия кръг няма да разколебае тима да се бори за първото място в лигата.

„ В началото на шампионата победихме Арда с 5:2, само че те към този момент играят доста по-добре. Макар че в този момент завършихме 0:0, изиграхме един от най-хубавите си мачове. Ние нямаме дълга аварийна пейка, нямаме и огромни бюджети като Лудогорец, ЦСКА и Левски, само че демонстрираме, че сме равностойни с трите огромни тимове в шампионата. Победихме ЦСКА, в доста оспорван дуел загубихме от Лудогорец, уповавам се в последните два мача за сезона да победим Дунав Русе и Левски и да зимуваме на второ място във краткотрайното класиране в efbet лига “, съобщи пред репортерите Илиев.

 Митко Илиев
източник: LAP.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР