На специална церемония по случай откриването на Автомобилен Салон София

...
На специална церемония по случай откриването на Автомобилен Салон София
Коментари Харесай

Европейска премиера на новия Haval F7x

На специфична гала по случай откриването на Автомобилен Салон София 2019-а и в наличието на голям брой български и задгранични посетители, компанията „ Българска Автомобилна Индустрия “, показа най-новите модели от гамата на Haval.

Haval е марка на най-големия частен китайски производител Great Wall Motors и една от трите най-големи международни марки профилирани в производството на SUV коли.

Технологично рационализиране, високи равнища на сигурност и качество са измежду водещите правила спазвани при производството на коли Haval, сподели комерсиалният шеф на компанията. Той уточни, че сега Great Wall Motors, разполага с 8 R&D центрове, два от които се намират в Европа. По този метод производителят подсигурява, че последните софтуерни достижения от автомобилния свят ще бъдат интегрирани в колите, които предлага.

Great Wall Motors непрестанно влага и в създаването на лични мотори и трансмисии, включително и на платформи за различно задвижвани коли, като задачата на производителя е до 2023-а, електрическите и хибридни модели HAVAL да преобладават в неговото портфолио.

Моделът, който направи своя първи дебют пред българска аудитория, незабавно след представянето му в Китай е софтуерният, интелигентният и впечатляващият SUV – Haval F7x. Българският пазар е и първият външно-търговски пазар, на който GWM ще предлага този автомобил.

Това, което отличава моделите от F серията на Haval от познатата до този миг H серия e постигнатото софтуерно съвършенство. Повече технологии, авангарден дизайн, безкомпромисна сигурност ще получат притежателите на новия Haval F7x. Моделът ще се предлага с двулитров, бензинов турбо мотор, с мощ от 224 к.с. и 385 Nm въртящ миг. F7x разполага с интелигентно 4х4 задвижване и 7-степенна автоматизирана скоростна кутия. Високотехнологичният автомобил е с равнище на самостоятелност L2, което значи, че ръководството му може да бъде поето съвсем изцяло от автопилота. Част от системите интегрирани в него и които разрешават всичко това са: адаптивен круиз надзор, система за попречване на преден конфликт с функционалност за самостоятелно прекъсване и различаване на пешеходци, деен помощник за съблюдаване на лентата на придвижване и за поддържане на траекторията, както и система, която разпознава пътните знаци и това дали водачът е изтощен, оповестиха от компанията.

F7x е първият купе-кросоувър в гамата на Haval, който макар своя полегат покрив предлага задоволително вътрешно пространство и комфорт за пасажерите. Моделът ще бъде пуснат в продажба през първата половина на 2020-а, като цената, на експонатът, който може да бъде забелязан по време на Автомобилен Салон София е 62 990 лв. с включително Данък добавена стойност.

На щанда на Haval беше показана и фейслифт версията на добре познатия на българския пазар модел - Haval H2. Той е с ново, по-модерно лъчение и редица усъвършенствания в интериора. Фейслифт версията ще се предлага с 1.5 литра, бензинов мотор, 4х4 задвижване и автоматизирана или ръчна скоростна кутия. В автомобила е добавена Apple CarPlay система.

Най-продаваният представител от гамата на Haval, в международен мащаб – моделът Haval H6, също беше измежду експонатите на щанда. Той се предлага в България от края на предходната година, като единствено в границите на Автомобилен Салон София за него ще важат промоционални условия за покупка, твърдят от„ Българска Автомобилна Индустрия “. За първи път пред българска аудитория бе показан и най-големият представител от гамата на Haval, автомобилът основан за същински off-road завършения, първокласният всъдеход, за който не съществуват трудности – модел Haval H9. Той е задвижван от 2.0-литров, четирицилиндров бензинов мотор с турбокомпресор, с мощ 245 к.с., комбиниран с 8 степенна автоматизирана скоростна кутия ZF. Интелигентно TOD задвижване от Borg Warner, последно потомство All Terrain Control System, 6 режима на придвижване са единствено част от системите, гарантиращи постоянното пътно държание на този автомобил при разнообразни условия. Haval H9 е създаден въз основата на самоносеща структура за спомагателна непоклатимост и устойчивост. Експонатът е 5 локален, само че модела H9 се предлага и със 7 места.

Търговският шеф на Българска Автомобилна Индустрия ЕАД, формален представител на GWM за България показа и най-новата марка за българския пазар – ORA. ORA е марка на Great Wall Motors профилирана в производството на електрически коли. Под капака на показания модел Ora IQ е поместен електромотор с мощ 163 конски сили, захранван от литиево-йонна батерия с потенциал 46.5 киловатчаса. При изцяло заредена батерия, този електрически автомобил може да измине пробег до 400 километра.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР