На специална церемония по случай 50-годишнината на Община Девня, Девня

...
На специална церемония по случай 50-годишнината на Община Девня, Девня
Коментари Харесай

„Девня Цимент“ със специално отличие от местната власт

На специфична гала по случай 50-годишнината на Община Девня, „ Девня Цимент “ АД получи отличие за положителната работа сред бизнес и локална власт. В речта си господин Свилен Шитов, кмет на община Девня, благодари и отличи завода като „ Дарител на 2018-та година “.

От името на предприятието премията получи господин Стоян Щерев, търговски шеф, който постоянно през годините е бил формален представител на „ Девня Цимент “ АД по време на обществени и публични начинания.

 

„ За мен е чест и привилегия да получа това самопризнание от името на най-големия производител на цимент в България, който през 2018-та отпразнува своята 60-та годишнина. Инициативите, които поддържаме и в които участваме възприемаме като задача, в която се включват постоянно доста то чиновниците ни с голям възторг “. – показа господин Щерев след церемонията.

 

Някои от най-запомнящите се начинания през последните години са основаването на професионални паралелки в учебното заведение в Девня дружно с „ Агрополихим “ АД, „ Солвей Соди “ АД и Община Девня. Подпомагането на общината за създаване на алеи към сцената в парк „ Разсадника “, където се организира самата гала и концертите във връзка юбилея. Изграждане на детски музей „ Пътят на отпадъците “ в град Девня, който има за цел посредством игри да образова деца от 1-ви до 5-ти клас за какво е значимо да оползотворяваме вярно отпадъците, които произвеждаме и редица други.

 

Отличия получиха и други компании от района, а церемонията, както и всички проведени събития, за следващ път демонстрираха, че Община Девня е една от най-бързоразвиващите се дребни общини в България и добър образец за взаимно съдействие сред бизнес и локална власт.

 



 

 

* обява

 

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР