На специална пресконференция в Пловдив днес, Иван Несторов – организатор

...
На специална пресконференция в Пловдив днес, Иван Несторов – организатор
Коментари Харесай

Hills of Rock очаква над 12 000 души през уикенда в Пловдив

На специфична конференция в Пловдив през днешния ден, Иван Несторов – уредник на фестивала Hills of Rock от "София Мюзик Ентерпрайсис " и Кирил Велчев изп.-директор на Фондация "Пловдив 2019” показаха пред публицисти концепцията за актуалното и за идващите две издания на фестивала, част от програмата на "Пловдив – Европейска столица на културата 2019 ". Hills of Rock ще отвори порти за повече от 12 000 души, а над 500 индивида вземат участие в организацията на събитието, което ще се организира тази седмица на 30.06. и 1.07.2017 година на Гребната база в Пловдив.

"Помагаме си интензивно с Фондация "Пловдив 2019 ", с цел да може този фестивал да стъпи на здрава основа и да продължи да съществува и след 2019 година, като с всяка година ще покачваме качеството и на групите и на самия фестивал. От идната година Hills of Rock ще попадне и в елитния лист на Европейската фестивална асоциация.” – показа Иван Несторов.

Фестивалът отваря порти на 30.06. 2017 от 17.00 часа. На особено обособена зона почитатели на къмпинга ще имат опция да разположат повече от 150 палатки. Пропускателният режим на събитието ще се реализира с авансово закупени билети, като на място ще бъдат раздадени гривни съгласно вида закупен билет – едно- и дву-дневни. В зоните за питиета, храна и рекламни продукти закупуването ще се реализира със специфична карта, в която всеки искащ може да заложи избрана от него сума. Местата за зареждане ще са ситуирани директно след входа, обясниха още уредниците.

 1936010

Ейми Лий от Evanescence – огромната звезда на първото издание

Легендарната рок и метъл група от Арканзас ще оглави фестивала HILLS OF ROCK на 30 юни в Пловдив, а забележителната вокалистка и създател на групата Ейми Лий към този момент приготвя своя театрален тоалет – няколко специфични рокли, направени по неин модел. Ейми e известна със своята пристрастеност към дизайна на облекла и интензивно взима присъединяване в основаването и направата на своите театрални костюми.

" Дрехите, които нося по време на своите концерти са много разнообразни от тези, с които се обличам в своето всекидневие. Но ми харесва да имам своя лична линия дрехи и да разпростирам въображението си ", показа изпълнителката пред български публицисти. Една от огромните фантазии на вокалистката на EVANESCENCE e основаването на личен бранд, по който тя към този момент работи интензивно. Част от облеклата, които е основала Ейми, ще забележим в цялостния им искра и на сцената на HILLS OF ROCK този петък, 30 юни, в Пловдив. Не пропускайте да чуете и останалите реализатори на фестивала, като Guano Apes, Three Days Grace, Epica и още над 25 групи.

Всички видове билети за фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини "НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg, както и на място на входа на HILLS OF ROCK.

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се осъществя годишно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР