На специална демонстрация пред отбрани гости Forlle’d показа, че благодарение

...
На специална демонстрация пред отбрани гости Forlle’d показа, че благодарение
Коментари Харесай

Пролетта дойде по-рано с Forlle’d България

На специфична проява пред защити посетители Forlle’d сподели, че с помощта на нанотехнологиите, хубостта на лицето в прилика със цъфналата сакура може да трае по-дълго.

“Сакурата е знак на младостта, хубостта и пролетта. Мисията на живота може да се съпостави с цъфтящата вишна - нещо красиво се ражда, умира, с цел да се прероди още веднъж. Според будистите, нищо на този свят не е постоянно. И в предишното самураите доказвали това със своята жертвоготовност. Неслучайно го назовават „ дървото, на което седи Бог ” ”. Това сподели доктор Альона Гъркова, общоприет управител на марката, която показа същността на празника и разкри неговата прилика в задачата на козметичната марка. Тя съпостави цъфтенето с ново начало, като прикани гостите да напишат най-съкровените си стремежи на розов лист. Те ще бъдат изпратени до Япония, където ще бъдат окачени на клоните на цъфнали вишневи дръвчета.

,, “Ние се гордеем с това, че създадохме авторска терапия захотел Милениум ”, сподели още доктор Гъркова и показва най-търсената процедура „ Неивнвазивен био филър “,която е подмладяващата процедура за лице с 5-нанометрова хиалуронова киселина.

По време на събитието бе извършена и обичайната чаена гала.,След нея мениджърът на марката сподели на гостите по какъв начин да създадат пяната на гейшите за разчистване на лицето с артикули на Forlle’d. Самите гейши подготвят чая в безмълвие и медитация, като го изсипват под формата на прахуляк и бъркат деликатно, с цел да се получат фини балончета. Началото на ритуала за разчистване на лицето е подобен. Чрез специфични четки се забърква фина пяна, която се нанася с тях на лицето и това нанасяне дава чувството на пърхащи крилца на пеперуда, с тях се реализира подмладяващ лимфодренажен масаж. Те бяха подарени на присъстващите, с цел да може всеки самичък да повтори ритуала за подмладяване вкъщи.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР