На специален брифинг днес вътрешният министър Младен Маринов, главния прокурор

...
На специален брифинг днес вътрешният министър Младен Маринов, главния прокурор
Коментари Харесай

Ето го Facebook-a на предполагамия убиец на Виктория от Русе

На специфичен брифинг през днешния ден вътрешният министър Младен Маринов, основния прокурор Сотир Цацаров и премиера Бойко Борисов обясниха обстановката към убийството на Виктория от Русе.
Маринов описа, че са били арестувани няколко души с престъпно минало, само че са били освободени, защото нямали нищо общо със случая. Вътрешният министър сподели, че задържаният се споделя Северин Надеждов Красимиров, на 21 години, роден и живял в Русе.
ВИЖТЕ FACEBOOK ПРОФИЛА НА УБИЕЦА
Маринов изясни, че Красимиров е бил регистриран поради кражба на цветни метали, само че няма публични данни да е правил друго закононарушение. Той посочи и, че има осъществени ДНК експертизи, само че се вършат и други проби. До сегашния миг наподобява Северин е отговорен, стана ясно от думите на основния прокурор Сотир Цацаров.
Повдигнати са две обвинявания на Красимиров – за обезчестяване, за което може да влезе в пандиза от 10 до 20 години, както и за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод, като за второто закононарушение може да влезе в пандиза доживот, само че минимум за 15 години. Сега ще се задейства процедура с искане за екстрадиция на Красимиров – пред немски съд. Цацаров също категорично акцентира, че работата по случая продължава – по всички версии.
Ето го и профила в обществената медия Фейсбук на хипотетичния палач!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР