На снимката: Юмер и брокерката Теодора Бахлова са убити по

...
На снимката: Юмер и брокерката Теодора Бахлова са убити по
Коментари Харесай

Майката на Юмер: Момчето ми искаше да ме запознае с бъдещата си съпруга

На фотографията: Юмер и брокерката Теодора Бахлова са убити по еднакъв метод.

Флагман откри майката на Юмер, който бе погубен в Бургас.

Момчето ми е било в обществен дом не по моя виновност, тъгата ми по него е от години, само че в този момент се боря да видя убийците му доживот в пандиза

Как се усещам ли? Как да се усеща една майка, на която са съобщили, че синът й може да е погубен, както се оказва няколко дни по-късно? Че по-късно убийците му са го разчленили и изхвърлили в блатото? Очаквам на тези хора да се случи същото, което предизвикаха на детето ми. В седмицата, откакто узнах, че е в неопределеност, аз трябваше да имам среща с него, не го бях виждала от дълго време. Наша обща другарка съумя да ни сдобри след години разлъка. Момчето ми искаше да покаже своята бъдеща брачна половинка, да ме види по какъв начин съм и да се похвали, че към този момент съумява самичък да свързва двата края и ще сътвори семейство.

Това са думите на Гюлфие Салибрям – майка на 28-годишния Юмер Мехмед, първата жертва на психопатичното дуо Станимир Рагевски-Деян Дичев, която бе открита от криминалистите на ОДМВР-Бургас при започване на август. До този миг сигурно се знае, че Рагевски и готвачът му Дичев са умъртвили посредством разстрел, разчленили по същия метод и потопили в разредена киселина тялото на още една тяхна жертва – 47-годишната брокерка Теодора Бахлова.

Разплитането на случая с нейното изгубване стартира в края на октомври м.г. и може би нямаше да се стигне до разобличаване, в случай че убийците не бяха занемарили прецизността, с която са работили. Междувременно Флагман стигна до информация, че спецекипът от локални криминалисти е отвроил студеното досие на 30-годишния Александър Стоянов, който бе открит в локва кръв и с разпилян череп в под земята паркинг в жк „ Славейков “ преди 3 години, работи се и по по този начин нареченото друго самоубийство от юли т.г. – на 63-годишния неработоспособен Билян Савов. Има съмнения за връзка на предприемача Станимир Рагевски и с тези два смъртни случая. 

Екип на Флагман се срещна с майката на Юмер, за която до момента се знаеше единствено, че го изоставила още като напълно дребен и не се е интересувала от него. Нейната позиция обаче е друга. Ето какво ни описа тя в адвокатската фирма на повереника й – адв. Галина Колева. Гюлфие трепереше и едвам прикриваше голямата болежка, скътана в душата й през годините. 

Юмер се е родил през 1993 година в Руен, само че единствено 5 години по-късно се оказва, че родителите му не могат да продължат да живеят под един покрив и се стига до бракоразвод. Бабата по бащина линия и таткото упорстват момчето да остане в техния дом и те да го отгледат. Гюлфие отпътува за с. Дъскотна, родното й място и известно време живее обезверена и напълно сама. След трагичния бракоразвод не й разрешават да вижда детето. 

Впоследствие дамата основава ново семейство и през годините ражда още три деца на идващия си легален брачен партньор. Те към този момент също са отраснали. 

„ През цялото време Юмер беше в сърцето ми, тъй като аз продължавах да нямам достъп до него. Баща му умря 5 години след раздялата ни, а малко по-късно, през 2005 година, умря и бабата. Юмер тогава пожела да остане при вуйна си, а аз подписах пред Агенцията за протекция на детето отвод от него. Много по-късно узнах, че на 12-годишна възраст той е бил предаден в дома в с. Бата. Нормално бе детето да ме усеща непозната. В годините, когато можех да се боря за него, аз живеех на квартира с трите си деца и от обществената работа упорстваха, че нямам условия да виждам и детето си от първия брак. То самото искаше да остане с вуйна си. Узнах, че се е събрал с несъответствуващи за него хора и че е попаднал в ареста. Следях по кое време ще го освободят и от средата на декември м.г., когато се завърна в Бургас и си е намерил квартира дружно с приятелката му, аз съумях да установя контакт и да подготвим нашата среща. Сега към този момент не желая нищо друго, с изключение на законът да бъде прибавен с цялата му суровост. Моят живот си отива. Исках единствено да видя порасналото си дете онлайн, а освен от фотосите му в обществените мрежи. Дотук това, с което съм съдействала на органите на Министерство на вътрешните работи е, че ме извикаха за очевидец и взеха от мен проба за ДНК, с цел да открият с акуратност, че откритите остатъци край блатото на ез. Вая, са точно на моето дете. Друго не са желали от мен. Обърнах се към адв. Галина Колева, която в този момент е повереник освен на мен, само че и на Юмер. Убедена съм в нея, че ще следи всичко до края “, сподели Гюлфие, молейки ни горещо да не я снимаме, тъй като работи в огромна хотелска база, разпознаваема е, не се усеща задоволително мощна и се опасява за живота на другите си три деца. 

Повече в 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР