На снимката: Путин и Кадиров.Лидерът на руската Чеченска република и

...
На снимката: Путин и Кадиров.Лидерът на руската Чеченска република и
Коментари Харесай

Кадиров мисли да се оттегли от поста президент на Чеченската република

На фотографията: Путин и Кадиров.
Лидерът на съветската Чеченска република и дългогодишна марионетка на Путин Рамзан Кадиров съобщи през вчерашния ден, че е дълголетник измежду ръководителите на райони в Русия и че ще обмисли отдръпването си от поста, съобщи прокремълската организация ТАСС.

„ Днес научих, че както излиза, съм „ дълголетник “ измежду настоящите глави на субекти от Руската федерация. Станаха 15 години, откогато управлявам републиката (...) Мисля, че към този момент ми е пристигнало времето, до момента в който не са ме изгонили (...) Вече започнахме да мислим за това “, споделя Кадиров във видеозапис, оповестен в неговия канал в „ Телеграм “.

В забележка към клипа той показва, че съгласно него „ изцяло е заслужил един неопределен и дълъг отпуск “.

По думите на Кадиров преди време той е бил „ най-младият и най-неопитният “. „ И в този момент съм си отново по този начин некомпетентен, само че младостта отмина нанякъде (...) Ние кавказците, чеченците, имаме поговорка: „ Колкото и да е почитаем и дълго чакан един гостенин, в случай че той си замине в точния момент, това от време на време е още по-приятно “, прибавя Кадиров.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР