На снимката: Корнелия НиноваПреди избори председателят на БСП Корнелия Нинова

...
На снимката: Корнелия НиноваПреди избори председателят на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова с обичайната проруска реторика, която ползва преди избори

На фотографията: Корнелия Нинова
Преди избори ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова нормално стартира да употребява ползва антиевропейска и проруска изразителност. И този път това не е изключение.

„ Санкциите против Русия вредят на Европа, а не на Москва. Преговорите с „ Газпром “ би трябвало да бъдат възобновени и по опция да се възобновят доставките на газ по в този момент настоящия контракт “, съобщи пред Нова Нюз Нинова.

Тя разяснява и тавана на цената на синьото гориво, пожелан от Българска социалистическа партия.

„ Смисълът на налагането на този таван беше да помогнем на бизнесите да преодолеят рецесията сцените, да спасим семействата от тежките зимни месеци. Това е добра европейска процедура. Такъв е образецът с Испания и Португалия, където ръководят леви партии. Ние считаме, че без лява партия в бъдещото ръководство, хората доста по-трудно ще преминат през рецесиите ”.

„ Ние сме изрично срещу добива на шистов газ. Тези проби се вършат в Добруджа, житницата на България. Ако би трябвало да се създават наши персонални газови ресурси – има такива и те са в Черно море. По отношение на „ Газпром ” съгласно нас би трябвало да се възстановят диалозите по дипломатически път и по опция да се възстановят доставките по в този момент настоящия контракт. Санкциите против Русия вредят на Европа, а не на Москва. Санкционираната страна не търпи вреди, най-малко съгласно написаното от „ Гардиън ” преди няколко дни. Увеличава се износът на нефт към Китай и Индия. Те ще се оправят, явно, тези наказания вредят повече на нас, на европейските страни ”, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР