На снимката: Кирил ПетковДнес ще видите първата стъпка на един

...
На снимката: Кирил ПетковДнес ще видите първата стъпка на един
Коментари Харесай

Кирил Петков на съвещанието на ДСБ: Започваме голямото обединение на добрите сили!

На фотографията: Кирил Петков
Днес ще видите първата стъпка на един развой, който се споделя обединяването на положителните сили. Всички демократични общности, партии, хора с дела, с концепция България да бъде просперираща страна започваме огромното обединяване. Това съобщи водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Той участва на националното заседание на ДСБ, което взема решение за коалиция сред Политическа партия и Демократична България за общо явяване на изборите.

Петков уточни, че през идващите три месеца процесът на обединяване ще продължи като лавина.

“Надеждата на всички българи, че дружно можем повече, ще се случи през тъкмо такива стъпки, които започваме през днешния ден. Тук сме, с цел да стартираме този развой, който ще е доста по-голям, в сравнение с сборът на няколко партии ”, сподели водачът на Политическа партия.

Според него положителните сили са се фрагментирали и в този момент те ще бъдат обединени. “Всички хора от задкулисието ще стартират да се опасяват ”, добави Петков.

От своя страна водачът на ДСБ Атанас Атанасов изрази очакване, че защото де факто предизборната акция е почнала, занапред ще извират от ден на ден компромати от страна на ГЕРБ.

Председателят на „ Да, България “ Христо Иванов от своя страна сподели, че триумфът на идващите избори е да намерим онази формула на присъединяване в тях, която да ни разреши да излъчим мощно, демократическо и реформаторско ръководство.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР