На снимката: Кирил Петков и Николай ДенковВсички парламентарни групи са

...
На снимката: Кирил Петков и Николай ДенковВсички парламентарни групи са
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ днес разговарят с партиите

На фотографията: Кирил Петков и Николай Денков
Всички парламентарни групи са поканени от „ Продължаваме промяната “ през днешния ден за разискване на целите в програмна декларация, готова от групировката. Кандидатът за министър-председател на Политическа партия акад. Николай Денков предложения всички парламентарни сили на диалог в Народното събрание през днешния ден от 14:00 часа.

Преди два дни от „ Продължаваме промяната “ на парламентарните групи да се обединят по цели в програмна декларация, която да се гласоподава при започване на януари в пленарна зала.

На политическите сили беше даден период до четвъртък вечерта за оферти по декларацията. Политическа партия пък поканили всички парламентарни групи да обсъдят целите в декларацията през днешния ден.

„ Идеята е да забележим дружно къде би могло да има общо сечение на цели “, сподели Николай Денков.

Той уточни, че след Нова година в първия работен ден канят още веднъж парламентарните групи, дали своите оферти, с цел да бъдат завършени национални предпочитани задания в програмна декларация.

По думите на Денков се чака в програмната декларация да има увод, в който се изяснява определеният метод, съответни национални цели, към които да бъде прибавен лист с съответни законопроекти, които Народното събрание да прегледа през 2023 година

След това Политическа партия чакат декларацията да влезе в зала. Ако получи поддръжка, обявиха, че ще продължат към разискване на състав на кабинет. Ако не получи – ще върнат мандата за сформиране на държавно управление.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР