> На снимката: Камерън, първият отляво, до него баща му

...
> На снимката: Камерън, първият отляво, до него баща му
Коментари Харесай

Синът на актьора, изиграл “Тарзан“, закла с нож майка си

 > На фотографията: Камерън, първият отляво, до него татко му Рон Елис;втората от дясно на ляво е умрялата Валери Ландин. Останалите на фотографията са двете сестри на Камерън и доведеният му брат.
Престъплението е станало във вторник вечерта в къщата на артиста в предградието на калифорнийския квартал " Санта Барбара “. Пристигайки при сигнал за скандал, помощниците на локалния шериф разкрили тялото на 62-годишната Валери Ели с голям брой прободни рани.

Скоро чиновниците на реда разкрили заподозряния в убийството - 30-годишния наследник на артиста, Камерън Ели. От изказването на шерифа излиза наяве, че мъжът  " представлявал опасност “, по отношение на което помощниците на шерифа трябвало да го гръмнат.

Камерън Ели учи в академията “Филипс Ексетър “ в Ню Хемпшир през 2007 година, след което постъпва в университета в Харвард, където играе за локалния футболен тим. Последните две години работи като охранител.

Бащата на Камерън, Рон Ели, играе Тарзан в едноименния сериал, който излиза от 1966 до 1968 година. Актьорът взе участие и във филми като " Остров на фантазията ", " Жената-чудо ", " Док Савидж: Човек от бронз " и други.

Валери Ландин е някогашна " Мис Флорида “. В 35-годишния брак с Рон Ели тя ражда три деца: дъщерите Кирстен и Кейтланд, както и синът им Камерън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР