На снимката: Даниел ЛорерБитката с хартиената бюлетина загуби цяла България.

...
На снимката: Даниел ЛорерБитката с хартиената бюлетина загуби цяла България.
Коментари Харесай

Лорер, ПП: Хартиената бюлетина ни костваше Шенген

На фотографията: Даниел Лорер
„ Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България. Хартиената бюлетина ни костваше Шенген “. Това сподели Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “. „ Чухме нидерландският външен министър, който сподели в прав текст на цялото българско общество – „ тук имате проблеми с корупцията и с правораздаването “, изясни той.

„ Какъв по-добър метод в най-важния развой от демокрацията – изборите, да се случват измами, от правенето на избори на хартия “, сподели още той в изявление за NOVA.

Лорер изясни още, че Нидерландия към този момент е уточни, че знае за значимите закони за антикорупция, които отлежават в Народното събрание, само че не се гласоподават. „ Защо не ги гласуваме – тъй като цяла седмица ни занимават с хартиения позор на Нинова, на Карадайъ, на Борисов “, посочи някогашният вицепремиер от Политическа партия.

„ И ГЕРБ, и Движение за права и свободи започнаха намерено да декларират от естрада, че може би даже другата седмица ще има държавно управление. Умишленото бавене на връчването на мандата от страна на президента даде опция на хартиена коалиция да се опознае и евентуално и да се „ Вземе “ околните седмици “, сподели още той.

Той разяснява и възможностите за сформиране на кабинет. „ Мисля, че е амбициозно за сътрудниците от ГЕРБ да създадат държавно управление с първия мандат. Но възможностите с третия това да се случи, са извънредно съществени. Ние дадохме явен сигнал при какви условия бихме предложили лично държавно управление на малцинството с Демократична България. Но тъй като хартиената бюлетина беше гласувана – ние няма да предложим кабинет с втория мандат ”, акцентира Лорер.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР