На снимката: Божидар Божанов. Снимка: БГНЕСДемократична България“ утре ще предложи

...
На снимката: Божидар Божанов. Снимка: БГНЕСДемократична България“ утре ще предложи
Коментари Харесай

„Демократична България“ ще предложи ГЕРБ и ПП да председателстват парламента ротационно

На фотографията: Божидар Божанов. Снимка: БГНЕС
„ Демократична България “ на следващия ден ще предложи на парламентарните групи в 48-мия Парламент той да се ръководи ротационно от представител на ГЕРБ и на „ Продължаваме промяната “. Това заяви във Facebook някогашният министър на електронното ръководство и настоят депутат Божидар Божанов.

Днес депутатите се оказаха в неспособност да изберат „ първия всред равни “, откакто нито една от общо пет кандидатури не получи задоволително поддръжка. Наложи се даже цялата процедура по желание да се организира два пъти, като и двата пъти приключи с крах.

Защо пропадна първата процедура и по какъв начин нито Росен Желязков от ГЕРБ, нито Никола Минчев от „ Продължаваме промяната “ съумяха да съберат задоволително гласове – 

Как депутатите организираха втората процедура –

По думите на Божанов „ Демократична България “ е решила, след съвещание на парламентарната група, на следващия ден да предложи ротационно председателство на Народното събрание сред ГЕРБ и Политическа партия и правене на стратегия „ най-малко “ на законодателната активност.

Ето какво написа той:
„ На съвещание на парламентарната група обсъдихме днешния блокаж и взехме решение на следващия ден да предложим на другите групи:– ротационно председателство на Народното събрание сред ГЕРБ и ПП– правене на стратегия „ най-малко “ на законодателната активност, с която Народното събрание, надлежно двамата ръководители, да се ангажират “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР