На снимката – инж.Веселин Русев ВиК Холдинг обяви конкурс за управител

...
На снимката – инж.Веселин Русев
ВиК Холдинг обяви конкурс за управител
Коментари Харесай

ВиК Холдинг обяви конкурс за управител на ВиК Варна 

На фотографията – инж.Веселин Русев
ВиК Холдинг разгласи конкурс за шеф на ВиК Варна. В листата на позволените претенденти са инж.Веселин Русев, който беше шеф на сдружението в интервала 2009 г.-2012 година. Преди да стане началник на ВиК-Варна, Русев оглавяваше „ ВиК-Златни пясъци ”. Друг претендент е Пламен Стоянов, който беше зам.шеф на сдружението в интервала 2002 -2009 година В конкуренцията се включва и сегашният зам.управител Михаил Маринов.
На фотографията – инж.Пламен Стоянов
Ето и цялостният лист на позволените претенденти:
Михаил Илиев Маринов Пламен Георгиев Стоянов Веселин Бориславов Русев Румен Маринов Николов Иво Стефков Дочев Десислав Живков Желязков Николай Недков Николов
Допуснатите претенденти следва да показват Концепция за развиване на предприятието (до 15 общоприети страници) за 3 (три) годишен интервал на ръководство в период до 23.12.2022г., 17.30 ч.
Всеки позволен претендент може да получи от лицето за контакт копия от счетоводен баланс, доклад за приходите и разноските, доклад за личния капитал и доклад за паричните потоци за последните три отчетни годишни интервали на сдружението, при положение, че същите не са обществено налични. До присъединяване в състезанието няма недопуснати претенденти.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР