На снимка за новата й песен, фолк дивата Камелия изглежда

...
На снимка за новата й песен, фолк дивата Камелия изглежда
Коментари Харесай

Камелия с първа песен, откакто има дете

На фотография за новата й ария, фолк дивата Камелия наподобява като същинска двойничка на Емануела. След срама с Ториното и Пашата и откакто хвърли бомбата по Великден, че е станала майка, певицата не е вадила дуетно парче. Припомняме, че общата им ария „ План Б “, която излезе предходната година, се оказа крадена.

 

Очевидно надявайки се, че този позор е пропуснат, Камелия заяви за новата си ария в обществените мрежи. 52-годишната изпълнителка направи това с много обработен фотос, на който театралничи със театралната си половинка Александър Попов – Супер Саш. Хитовата изпълнителка анонсира идния си план с думите: „ Когато му пристигна времето, към този момент няма да има значение “.

 

 

Камелия и Супер Саш обаче не разкриват преди премиерата повече детайлности за песента като да вземем за пример кой е екипът, с който са осъществили новото осъществяване в репертоара си.

Дори и с просто око обаче е видно, че типът на Камелия е обработен дотам, че чак е замязяла на Емануела.

 

С прекомерно издълженото лице и големите скули и устни, тя напряко не наподобява на себе си. за никого не е загадка, че след интервенцията на носа й, певицата към този момент е надалеч от същинското й лице, само че със залитането по прекомерната обработка на фотосите си, се трансформира във втора Лили Иванова.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Камелия Емилия певица Александър Попов – Супер Саш песен дует
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР