На служебния министър на правосъдието Крум Зарков ще бъде предложено

...
На служебния министър на правосъдието Крум Зарков ще бъде предложено
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Крум Зарков остава министър

На служебния министър на правораздаването Крум Зарков ще бъде препоръчано да остане на поста си в идния съдружен кабинет на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС. Това научи Lupa.bg от свои източници в " Продължаваме промяната ".

От партията сега прецизират с съдружните си сътрудници от " Демократична България " състава на новото постоянно държавно управление, което съгласно днешната сделка с ГЕРБ има всички шансове да бъде гласувано в Народното събрание. Вече е несъмнено, че предлагането за министър председател ще е Николай Денков, а негово първо вице - Мария Габриел. Съставът на министрите се прецизира сега, счита се, че ГЕРБ ще имат най-малко 5-има представители в кабинета.

Изненадата обаче идва с предлагането Крум Зарков да бъде поканен да остане на поста си, в случай, че " положителните сили " имат в редиците си лица с явен ангажимент към правосъдната промяна като Надежда Йорданова и Христо Иванов.

Не е ясно обаче дали Зарков ще се съгласи да остане министър, научи още Lupa.bg. Той бил извънредно предан към президента Румен Радев и щял да се допита за позицията му, преди вероятно да одобри.
ТЕМА преди 29 минути 575 преди 1 час 1320 преди 2 часа 2406
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР