На следващия евровот ще се явят Атака и ВМРО в

...
На следващия евровот ще се явят Атака и ВМРО в
Коментари Харесай

Кристина Кръстева от „24 часа”: На следващия евровот ще се явят Атака и ВМРО в коалиция, подкрепена от партията на Николай Бареков, Волен Сидеров е сигурен евродепутат

На идващия евровот ще се явят Атака и Вътрешна македонска революционна организация в коалиция, подкрепена от партията на Николай Бареков „ Презареди България”. Волен Сидеров е сигурен идващ евродепутат.

Такава прогноза направи журналистът Кристина Кръстева в предаването „ Темите”, което се излъчва по телевизия Европа. Валери Симеонов ще бъде в изолираност, най-разумното от негова страна ще бъде да не издига листа, тъй като ще претърпи всеизвестен неуспех, безапелационна е тя. Валери Симеонов клати властта и нападна Волен Сидеров, защото той към този момент един път се провали на евроизбори през 2014-а година.

Такова мнение изрази журналистът Димитър Байрактаров, който също беше посетител в предаването. Умишлено сега се внушава и заблуждава народът, че някой работи срещу националния интерес. Реалните обстоятелства обаче демонстрират друго. Като образец Байрактаров уточни проведеният от Валери Симеонов воаяж на премиера Бойко Борисов в Украйна в миг, в който се предоговарят съветските газови доставки.

В миг, в който следва разглеждане на държавния бюджет, да клатиш стабилността на страната е извънредно недалновидно, неточно и непълноценно по отношение на съдружните сътрудници, акцентира Димитър Байрактаров.

По отношение на обвиняванията на Валери Симеонов към Волен Сидеров за това, че е взел участие в взаимна конференция с евродепутата Николай Бареков по тематиката за консерватизма, Байрактаров съобщи, че е участвал на събитието и акцентира, че водачът на „ Атака” се е държал извънредно правилно към сътрудниците си. Кристина Кръстева напомни по какъв начин преди няколко месеца сюжетът със снемането на доверието от водача на „ Атака” се е разиграл още веднъж, само че след приучване от премиера Бойко Борисов, представителите на НФСБ са свели глави и са декларирали, че не престават дружно.

Събитията съгласно нея дават явен знак, че това не е краят на съдружните им връзки. Димитър Байрактаров разкри, че единствено преди броени месеци по време на посещаване във Вашингтон Николай Бареков е предложил на Ангел Джамбазки да окаже подпомагане на Вътрешна македонска революционна организация за подаване на заявление за участие в Алианса на консерваторите – нещо, което ще стори Политическа партия Атака в края на тази седмица в Кишинев, Унгария. Пропускането на тази опция журналистът дефинира като политическо късогледство.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР