На следващия ден, след като се наслаждавал на събирането с

...
На следващия ден, след като се наслаждавал на събирането с
Коментари Харесай

Еднокрак ветеран от войни стана еротичен модел

На идващия ден, откакто се наслаждавал на събирането с обичаните хора, Джеймс решил да отиде на разходка с велосипед. Това приключило ужасяващо откакто американецът изгубил надзор и се блъснал. Джеймс изгубил крайник при случая и би трябвало да носи протеза. Но по време на бурния си живот Джеймс имал непрекъсната обич към татуировките си, като си направил няколко през първите години в армията. И в този момент, той е намерил нова цел в живота като модел на татуировки, оповестява "Метро ".



Издигайки се до сержант, той в началото бил ситуиран във Форт Худ, гигантска американска военна база в Тексас. След това Джеймс бил изпратен в региона на Персийския залив с армията на Съединени американски щати. По-късно той е изпратен в Ирак, където служил година преди да бъде изпратен в Афганистан. Когато приключил активността си, ветеранът се прибрал вкъщи, само че един ден откакто дошъл настъпила нещастието. "Реших да покарам колелото и видяно от сегашния миг това евентуално не бе добра концепция ", споделя мъжът.



"Не осъзнавах, че последното кръгче с велосипеда ще ми коства толкоз доста. Прекалено бързо взех завоя и изгубих надзор. След това се почувствах в цялостен мрак ", изяснява американецът. Когато идва в схващане, Джеймс е замаян и объркан, с обърканите членове на фамилията до леглото му.



Джеймс си купил модерна протеза, почнал да се възвръща и да продължава своя житейски път. И част от това включва проява на сбирката му от татуировки.



Джеймс е украсил и останалия си крайник. Той е модел към този момент от пет години и печели пари по този метод.



Той споделя, че като че ли ампутираният крайник несъмнено му е оказал помощ.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР