На следващия ден... Когато битката е свършила и идва ред

...
На следващия ден... Когато битката е свършила и идва ред
Коментари Харесай

Зелена светлина: Красиви чанти от предизборни плакати

На идващия ден... Когато борбата е свършила и идва ред за извършване на обещанията. Предизборните. Исторически моменти, които един тайландски дизайнер ловко вкарва в изкуство. Или по-точно в красиви потребни предмети.

От предизборните полиетиленови плакати Панупон Чансопа създава красиви чанти.
Панупон Чансопа: Всичко стартира откакто качих фотография на Facebook страницата ми на чанта от избирателен афиш. Веднага разнообразни хора започнаха да ме питат дали не мога да им направя чанти.
Така плакатите, които нормално след изборите приключват живота си на сметищата, се оказали сполучлив материал за бизнеса на дизайнера.

Панупон Чансопа: Опасявах че, мога да имам проблеми. Но обществените медии ни дават достъп до повече информация и опция по-свободно да разпространяваме концепциите си.
Засега афектирани от чантите няма. Дизайнерът продължава с стилните си провокации, тъй като ресурсът, който са оставили последните избори, е значителен. Панупон ловко съшива ликовете на политическите водачи с обещанията им.
Панупон Чансопа: Искам хората да бъдат свързани повече с политиката. Да не бягат от нея, да не се опасяват да приказват за политика.
Модният аксесоар е не просто забавна движимост и потребно решение за наново потребление на материалите. Присъствието му на публични места ловко и упорито припомня на политиците за обещанията, които са дали на гласоподавателите.

Трудно може да се твърди, че положителните послания от плакатите ще се осъществят до дъно и без изключения. Но по този начин или другояче материалът, върху който са нанесени, е дълготраен и дълго ще служи като ефектна чанта. Надеждите на дизайнера са той да издържи повече от един мандат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР