На следващите избори ще участваме под някаква форма, която все

...
На следващите избори ще участваме под някаква форма, която все
Коментари Харесай

Радостин Василев създава партия?

На идващите избори ще участваме под някаква форма, която към момента не е изцяло конкретизирана. Това сподели пред bTV Радостин Василев, който се отдели дружно с шестима депутати от " ИТН “, откакто водачът на партията Слави Трифонов разгласи, че отдръпва групировката от ръководещата коалиция.

Спортният министър в оставка посочи, че към момента не е решено дали планът ще е политически или ще се търси друга форма.

" Огромна сила има към нас сега. Считаме, че огромна част от разочарованите хора от " ИТН “ могат да обединят сили и да станат част от нещо друго, което да продължи с някакъв триумф политиката, която Има Такъв Народ проповядваше, само че не осъществя на процедура. А и напълно разнообразни хрумвания, които са безусловно потребни сега на обществото “, разяснява Радостин Василев, предава bTV.

Той разгласи още, че е по-добре да се отива на предварителни избори, в сравнение с да се " заиграва “ с третия мандат за съставяне на държавно управление в границите на този парламент.

" Считам, че в актуалната обстановка да отидеш да разговаряш още веднъж с " ИТН “ е по скоро демонстрация на незрялост и на някакъв различен детайл, който те стимулира. Не смятам, че това е вярно, по- добре да се върви на избори. Всичко, което можеше да бъде направено, можеше да бъде направено с първия мандат на " Продължаваме промяната “. Оттук нататък значи включване на партии, които са потвърдили своята непоследователност и зависимости “, съобщи състезателен министър в оставка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР