На славната дата, в деня на Съединението, минало и настояще

...
На славната дата, в деня на Съединението, минало и настояще
Коментари Харесай

Сандански: Тържествено отбелязване на 6 септември – Ден на Съединението!

На славната дата, в деня на Съединението, минало и настояще се преплитат, с цел да ни припомнят и дадат уроци по родолюбие и единност. Уроци, които би трябвало да помним и през днешния ден.

*П*Р*О*Г*Р*А*М*А*

11:00 ч. пред Паметника на починалите във войните (срещу постройката на община Сандански) ще бъдат положени венци и цветя в символ на благодарност.

В церемонията ще се включат и военнослужещи от 3-то Бригадно командване, град Благоевград, с пълководец полк. Митко Балтов.17:00 ч. Изложба " Свобода и национално съзание " в Галерията на Дома на културата. Изложбата ще показа репродукции на картини на български и непознати художници, разказвайки за образуването на българското самосъзнаниеи еднаквост, за стадиите от битката до Освобождението.18:00 ч.

Представяне на книгата " Спомени " на доктор Васил Гюров в Галерията на Дома на културата. Каним всички поданици и посетители на град #Сандански да се причислят и дружно да сведем глави в символ на благодарност към героите на Съединението, с вярата техният образец да бъде следван от нашите деца и поколенията напред.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР