На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов

...
На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов
Коментари Харесай

Иван и Андрей снимат български Спасители на плажа

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха фотосите на нов български сериал. В лентата вземат участие известни и обичани наши артисти, както и известни лица от дребния екран. Действието се развива главно на северната линия в курорта и в първокласните хотели, намиращи се на първа линия до морето. Продуценти на новия сериал са Иван Христов и Андрей Арнаудов. От екипа им обаче пазят в дълбока загадка имената от актьорския състав, както и сюжетът. Hotnews.bg обаче разбра, че сюжетът е дело и на Любен Дилов-син, а той много припомня за "Спасители на плажа ". В една от функциите ще бъде Иво Аръков, както и няколко млади дарования, които ще разкършат тела на морския бряг.



Част от сцените за първите епизоди към този момент са снимани, а фотосите на северния плаж ще продължат още няколко дни. По предварителна стратегия, целият снимачен екип, който наброява близо 70 души ще се върне още веднъж на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона.

Снимачната стратегия е много напрегната, екипът работи по 12 часа дневно. Снимките стартират в 8.00 часа сутринта и не престават до рухването на нощта. Очаква се излъчването на сериала в телевизионния ефир да стартира напролет на 2019 година.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР