На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов

...
На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов
Коментари Харесай

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха фотосите на нов български сериал. В лентата вземат участие известни и обичани наши артисти, както и известни лица от дребния екран. Действието се развива главно на северната линия в курорта и в първокласните хотели, намиращи се на първа линия до морето.
Продуценти на новия сериал са Иван Христов и Андрей Арнаудов. От екипа им обаче пазят в дълбока загадка имената от актьорския състав, както и сюжетът. Част от сцените за първите епизоди към този момент са снимани, а фотосите на северния плаж ще продължат още няколко дни.
По предварителна стратегия целият снимачен екип, който наброява близо 70 души, ще се върне още веднъж на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона.
Следващите подиуми ще се снимат през юли, август и в края на месец септември.
Филмовите сюжети още веднъж ще се разиграват на територията на концесионера. Те са уведомили стопанина на северния плаж, че на територията му ще се снима филм.
Снимачната стратегия е много напрегната, екипът работи по 12 часа дневно. Снимките стартират в 8.00 часа сутринта и не престават до рухването на нощта.
Очаква се излъчването на сериал в телевизионния ефир да стартира напролет на 2019 година.
Динамиката на лентата ще я създадат друга и запаметяваща се, дават обещание от снимачния екип.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР