На Северния плаж в Бургас цари невъобразим кошмар с недисциплинирани

...
На Северния плаж в Бургас цари невъобразим кошмар с недисциплинирани
Коментари Харесай

Морската стихия повлече още една жертва в Бургас

На Северния плаж в Бургас царува немислим призрачен сън с недисциплинирани летовници от вътрешността на страната,които оказват груба опозиция и навлизат във вътрешността в бурното море, където сходно по своята мощ мъртво неспокойствие, не е записано от 5-6 години насам.
В 15:15 часа на 11 пост бе изваден от водата курортист с прединфарктно положение, в спасяването, на който бяха включени с изключение на двамата лайфгардове, още и двама мъже от плажуващите.
Компанията на полуудавника, който сега лети с кола за спешна помощ към незабавното в УМБАЛ-Бургас, споделя, че не били от града и никой не бил в положение да накара приятеля им да излезе от морето, поради което той дошъл тази заран. Състоянието му е сериозно, очаквайте детайлности по тази причина дали ще оцелее.
„ Давят се хора, които не са виждали в живота си повече от една вана с вода. Човек, който е израснал край морето, не би навлязъл от петък насам повече от кръста във вътрешността във водата”, съобщи избавителната двойка от 6-ти пост, на която все още тъмнокожа компания, явно също живееща надалеч от Бургас, основава проблеми и изрично отхвърля да не навлиза в морето, поради неочакваните дълбоки ями.
„ Гостите” на морския град всеобщо се гаврят със спасителите и не чуват, че не могат да останат живи при сходна буря. Вълните са къси, мощни и прибоят незабавно се връща назад, въртейки тялото като пумпал под вода. Пясъкът от дъното за елементи от секундата изчезва и може да попаднете в яма по-дълбока и от метър, въпреки да сте в непосредствена непосредственост до брега.
Дотук равносметката от 19 часа през вчерашния ден са петима удавени – поради непокорство на избавител.
Очаква се в идващите 3-4 дни морето да продължи да е толкоз рисково. Така е в първичния интервал от настъпващата есен, когато този воден басейн стартира да се чисти посредством смяна на теченията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР