На сесията на Общински съвет - Варна бе гласувано преобразуването

...
На сесията на Общински съвет - Варна бе гласувано преобразуването
Коментари Харесай

Варна върна базата на Спартак

На сесията на Общински съвет - Варна бе гласувано преобразуването на Спортен комплекс " Спартак " АД в две сдружения, като на едното - " Стадион Спартак " АД, притежател е Община Варна. Във въпросното сдружение, с изключение на стадиона и пистата към него, влизат и прилежащите му територии – двете мини-игрища за футбол, шестте тенискорта и защитният балон за тенискортовете.

Всички те, в това число и рейсът на футболния клуб, косачката за трева, озвучителната техника и така нататък, следва да бъдат отдадени за безплатно прилагане на ФК Спартак. Община Варна ще получи всички акции в новото сдружение " Стадион Спартак " АД без доплащане. Освен това тя ще придобие акции на по-висока стойност от тези, които трансферира, стана ясно на изключителното съвещание.

Решението беше взето с 31 гласа " за ". Шестима общински съветници гласоподаваха с " въздържал се ", а други шестима бяха " срещу ". Следващата стъпка е регистриране прехвърлянето на акции в Търговския указател. Едва тогава Общината ще стане едноличен притежател на капитала на " Стадион Спартак " АД, оповестиха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР