На SECURITY EXPO 2019 от 6 до 9 март бизнесът

...
На SECURITY EXPO 2019 от 6 до 9 март бизнесът
Коментари Харесай

Защита на банкомати от Cash trapping и BlackBox атаки

На SECURITY EXPO 2019 от 6 до 9 март бизнесът ще открие неповторими решения за физическа и цифрова сигурност

Какво е Cash Trapping ли? В банкомата се слага устройство като вилица, която захваща като кукичка парите и имитира евакуиране. Банкоматът записва, че парите са изтеглени, до момента в който за клиента заплащане няма.

Когато банкоматът е станал обект на вирус в своята предница, приказваме за BlackBox офанзива. Продукти и решения за отбрана на банкомати от всевъзможен тип офанзиви ще видят посетителите на 26-ото издание на SECURITY EXPO от 6 до 9 март в Интер Експо Център. Единственото в България ревю за сигурност и високи технологии ще предложи работещи решения в сферите на видеонаблюдението, пожароизвестяването, пожарогасенето, контрола на достъп, биометрията, цифровата сигурност и сигурността на информацията. Форумът е водещ за бранша в страната и на Балканите. Организира се от Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата.

Бизнесът, финансовите и банковите институции ще се постанова от ден на ден да влагат в сигурност. На SECURITY EXPO ще открият артикули за отбрана на банкомати още от скимиращи и шимиращи устройства, газови офанзиви, артикули за отбрана на инкасо услуги. Една офанзива продължава 24 секунди. Освен СОТ множеството банкомати нямат друга отбрана.

Бързо и тъкмо различаване със скенер и през телефон

По време на ревюто посетителите ще научат повече за профилирани решения за бързо и тъкмо автоматизирано протичане и инспекция на достоверността на персонални карти, паспорти, шофьорски книжки. Това ще се случва благодарение на скенерите за персонални документи на международния водач в производството на компактни и ефикасни устройства Регула Балтия, които нямат аналог в света. Скенерите са подобаващи за финансови институции, лизингови и застрахователни компании, гранични управляващи, на всички места където се изисква сигурна, бърза автоматизирана идентификация с персонални документи.

В актуалния свят сигурността в интернет е от извънредно значение. На процедура неналичието на съответен механизъм за бърза, само че и законосъобразна идентификация беше една от пречките да се даде подтик на потреблението на съвременни способи за цифрови заплащания, в това число електронни и мобилни портмонета, системи за мобилно банкиране и така нататък На SECURITY EXPO в границите на конференцията SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS на 6 март ще бъде показана и новаторска система за идентификация. Системата се употребява от мобилно устройство, без каквито и да е познания и умения от крайните консуматори, което я прави извънредно налична. Освен това на събитието ще забележим по какъв начин работи революционното приложение Phyre, с което се правят заплащания през телефона. За първи път ще бъде показано обществено и неповторимото приложение Phos, с което ще се получават заплащания. Ще забележим и работещи решения за попречване на хакерски офанзиви и измами за милиони. Всички те дават подтик на електронните разплащания.

Станете част сигурната платформа за бизнес SECURITY EXPO. Повече за акцентите и съпътстващата стратегия вижте на: http://securityexpo.bg/index.php/bg/



Събитието се провежда с медийната поддръжка на Kaldata.com
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР