На състоялия се шампионат по скокове във вода на Германия

...
На състоялия се шампионат по скокове във вода на Германия
Коментари Харесай

Сребро за Исаев и два покрити норматива за ЕП мъже

На състоялия се шампионат по скокове във вода на Германия в Рощок Димитър Исаев завоюва сребърно отличие във финала на кула 10 м с 341,75 т., скоето за повторно в границите на деня си покри норматива за Европейското състезание по скокове във вода в Единбург (Шотландия) от 6 до 12 август тази година. В квалификациите Исеав събра от 6-те скока общ брой от 362,85т.

Другият наш представител в немския град - Александър Костов си покри нормативите за присъединяване на шампионата на Стария континент на 1 м и 3 м трамплин надлежно 312,75 във финала на 1 м, където остана 10-и в крайното класиране и 335,85 т. в квалификацията на тази олимпийска дисциплинираност.

Следващата седмица от 23 до 25 февруари в Рощок ще се организира най-силното Гран При в календара на ФИНА, където поръчки за присъединяване са подали състезатели от 24 страни. България ще бъде показана от Димитър Исаев на 10 м кула и Александър Костов на 3 м трамплин. Двамата състезатели са водени от треньора Георги Чобанов, който ще бъде и арбитър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР